Flow en Groei 

Zomerkamp voor kinderen van 6 - 12 jaar

Een gezellig kamp in kleine groep waar aandacht voor jouw kind en een warme groepssfeer centraal staat.

Het Flow en groei zomerkamp is een kamp voor kinderen die zich, om welke reden dan ook, beter voelen in een omgeving die rustiger en geborgen is. Bewust kies ik voor kleine groepen, van maximum 8 kinderen, zodat elk kind zich veilig voelt en de ruimte krijgt om helemaal zichzelf te zijn. Jouw kind kan er op zijn of haar tempo genieten van een superleuke vakantieweek.

Voor wie

Tijdens het kamp is er veel aandacht en respect voor ieders eigenheid. Kinderen die aan dit kamp deelnemen hebben hun eigen en unieke achtergrond en dat is helemaal OK. Zo kunnen ze

  • angst hebben om aan een kampje deel te nemen

  • (hoog)gevoelig zijn

  • last hebben van afscheid nemen

  • houden van aandacht en de nabijheid van een begeleider

  • moeite hebben met veel lawaai

  • tijd nodig hebben om tot spelen te komen

  • nood hebben aan een begripvolle begeleider die gepast op hun signalen kan inspelen

Het welbevinden van kinderen is voor mij heel belangrijk. Ik heb oog voor de noden van jouw kind, de noden van de groep en een toffe sfeer. Samen spelen, samen genieten en samen groeien is wat we deze week doen.

Programma

We starten de dag in een kring waarin kinderen kunnen delen hoe het met hen gaat en waar ze zin in hebben.  Gedurende de dag wisselen verschillende activiteiten elkaar af, afgestemd op de kinderen en de mogelijkheden. We maken plezier, knutselen, gaan creatief aan de slag, spelen spelletjes, lezen en vertellen verhalen, doen ontspanningsoefeningen, hebben kringgesprekken, trekken naar buiten en nog veel meer. Naast activiteiten in groep, zijn er ook individuele activiteiten en is er voldoende ruimte om even tot zichzelf te komen of zich af te zonderen. Met dit kamp wil ik kinderen vooral plezier laten beleven. Want dat is de motor voor het vergroten van zelfvertrouwen en innerlijke kracht.  

 

Mijn streefdoel is jouw kind laten genieten van het deelnemen aan een kamp waarin je kind kan ontspannen, ontdekken en groeien.

Wie kan deelnemen?

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Per kamp kunnen slechts 8 kinderen deelnemen.

 

Wanneer?

Binnenkort kan je hiervoor inschrijven.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden, registreer je dan voor de inspiratiemail onderaan de contactpagina.

 

Waar?

De kampen gaan door in het rustig gelegen Zwijntjeshof, Zevekotestraat 16 – 9940 Evergem.

SCHRIJF JE KIND HIER IN
arrow&v

Je gegevens

​De gegevens die je hierboven invult (je naam en e-mailadres) zullen opgenomen worden in mijn contactenlijst. Deze lijst gebruik ik om jou te inspireren in het bewust en positief omgaan met je kind en je op de hoogte te houden van workshops of geplande activiteiten. Het spreekt voor zich dat je je te allen tijde opnieuw kan uitschrijven.

 

GSM

0486 80 09 61

ADRES

Meistraat 13 - 9940 Sleidinge