top of page
Flowmotion coaching kinderen jongeren ouders

Voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren kunnen het soms best moeilijk hebben, terwijl ze van nature willen stralen en plezier maken. Elk kind en elke jongere draagt een kracht in zich die wacht om ont-dekt te worden. Hoe ik hen daarbij ondersteun, kan je hieronder terugvinden.

Heb je twijfels of vragen, neem gerust contact met mij op. Klik hier om naar de contact-pagina te gaan.

Flow en Groei Kamp

Flow en Groei

Kamp

Tijdens de Flow en Groei Kampen staat plezier op nr 1. en dat kan alleen wanneer je kind zich goed voelt. De geborgen en gezellige sfeer die we in deze kleine groep creëren, vormen dan ook de basis om samen veel plezier te maken.

Flow en Groei Zomerkamp_edited.jpg

Flow en Groei

Academie

Op woensdagnamiddag kunnen kinderen genieten van het gezellig samenzijn met andere kinderen in een veilige, geborgen en warme sfeer. Een sfeer waarin niets moet en we ons helemaal kunnen overgeven aan het moment en dat wat op dat moment speelt of belangrijk is. 

Kragt logo wit_edited.png

KRAGT-training

In deze ervaringsgerichte weerbaarheidstraining leren kinderen en jongeren zichzelf op een heel fijne, rustige en ontspannen manier  beter kennen, hun sociale vaardigheden versterken en hun weerbaarheid vergroten.

jongeren tieners pubers coaching

Jongeren

coaching

Jongere zijn is niet altijd gemakkelijk. Soms heb je iemand nodig die even met je mee loopt, die gelooft in jouw kracht en je steunt op weg naar een beter gevoel en mooier leven.

bottom of page