top of page
little-girl-2516578_640.jpg

Hooggevoelige kinderen

Op weg naar meer rust, harmonie en een gelukkig kind

 

Sommige kinderen en jongeren zijn heel gevoelig en lijken overspoeld te raken door alles wat rondom hen gebeurt. Ze kunnen hevig huilen wanneer het hen teveel wordt of heel kwaad en driftig reageren. Terwijl ze op andere momenten intens kunnen genieten of vol enthousiasme plezier maken met vrienden of familie.

 

Hooggevoelige kinderen hebben het niet altijd gemakkelijk. En jij als ouder ook niet. Naast het zoeken naar hoe je het best met de emoties van je kind kan omgaan, verlang je naar rust en harmonie in je gezin. Maar hoe doe je dat? En wat is daarvoor nodig?

 

Wat heeft je kind nodig?

En hoe kan je tegemoet komen aan de behoeften van je kind?

Wat kan je doen om je kind te zien stralen?

En hoe zorg je ervoor dat het gezellig is in huis?

 

Tijdens deze workshop neem ik je stap voor stap mee in de wereld van je hooggevoelig kind. Je leert je kind op een nog dieper niveau kennen en begrijpen, je ontdekt wat je kind nodig heeft en krijgt antwoorden op jouw vragen. Ik geloof niet in one fix all oplossingen, maar begeleid je naar persoonlijke acties die bij jouw kind en jouw gezin passen. Het resultaat is een prachtig fundament voor meer rust, meer flow en een gelukkig kind.

In deze workshop begeleid ik je naar nieuwe inzichten

en nieuwe mogelijkheden

In plaats van te blijven zoeken en van alles te proberen, ontdek je wat je hooggevoelig kind nu precies nodig heeft en hoe jij aan de behoeften van je kind kan tegemoetkomen.

 

We zoomen in op de gevoeligheden en frustraties van je kind en brengen de kwaliteiten helder in beeld. Je krijgt inzicht in hoe je kind de wereld beleeft en hoe jij jouw kind hierbij kan ondersteunen.

 

Gedaan met het volgen van adviezen en doen wat niet bij jullie past. In deze workshop leer je hoe je puur, vanuit jezelf, met je kind kan verbinden en kan opvoeden vanuit ontspanning. Het resultaat is meer rust in jezelf, meer rust bij je kind en meer rust in je gezin.

Een uniek traject

Jouw kind is uniek en dat vormt de rode draad doorheen deze workshop. Ik begeleid je dan ook met veel plezier in het toepassen van alle tools en inzichten bij jouw kind, in jullie gezin of jullie situatie. We schrijven als het ware een handleiding voor jouw kind, die een basis vormt waarop je ten allen tijde kan terugvallen.

 

Je leert je kind, maar ook jezelf en je gezinsleden beter kennen en begrijpen. Je enthousiasme groeit en je krijgt weer zin om samen plezier te maken.

 

De kracht van deze workshop zit in de combinatie van de vele informatie en inzichten die ik met je deel in de video’s en het uitwerken van al je inzichten in het verdiepend werkboek en bijhorende tools.

Wat brengt deze workshop jou?

Hoe zou het voor je zijn als je...

weet wat hooggevoeligheid is en hoe je je kind hierin nog beter kan begeleiden​.

inzicht hebt in welke factoren het gedrag van je kind beïnvloeden en je het gedrag van je kind nog beter begrijpt en kan plaatsen.

vanuit meer rust en verbinding met elkaar kan omgaan, waardoor er meer harmonie en rust ontstaat in je gezin. 

praktische tips en concrete handvaten hebt als houvast tijdens moeilijke momenten, veranderingen en het opgroeien van jouw kind.

als ouder meer vertrouwen hebt in jouw manier van opvoeden en omgaan met jouw kind.

Stap voor stap neem ik je mee

naar opvoeden vanuit meer rust en ontspanning

3 modules

De workshop is opgedeeld in 3 modules. Daarin neem ik je stap voor stap mee in de wereld van je hooggevoelig kind. Je leert je kind op een dieper niveau kennen en begrijpen, waardoor verbinden met je kind veel makkelijker gaat en er meer rust en ontspanning ontstaat. Je kind gaat ervan stralen en jullie kunnen terug genieten van elkaar.

MODULE 1

Je hooggevoelig kind

Na deze module is het helemaal duidelijk wat hooggevoeligheid nu precies betekent. Je leert hoe je hooggevoeligheid bij je kind kan herkennen en we gaan dieper in op de persoonlijkheid of het temperament van jouw kind.

MODULE 2

Prikkels

In deze module ontdek je welke factoren het gedrag van je kind beïnvloeden. Welke prikkels vind je kind fijn en welke helemaal niet? We brengen alle triggers helder in beeld waardoor je zicht krijgt op nieuwe mogelijkheden om je kind te begeleiden in het omgaan met prikkels.

MODULE 3

Hooggevoelig opvoeden

In deze module leer je wat je kind nodig heeft, hoe je je kind doorheen hevige emoties begeleidt en wat je kan doen om je kind tot rust te brengen. Na deze module voel jij je als ouder ook sterker staan en vertrouwen op jouw gevoel en jouw manier van opvoeden.

2 formules

Je kan kiezen uit twee formules, naargelang de begeleiding die jij wil. 

77

Alleen op weg

Eén jaar toegang tot de online workshop

3 modules en 8 videolessen

Prachtig verdiepend werkboek en bijhorende tools

Ideaal voor wanneer je graag zelfstandig, zonder begeleiding, aan de slag gaat

111

Samen op weg

Eén jaar toegang tot de online workshop

3 modules en 8 videolessen

Prachtig verdiepend werkboek en bijhorende tools

PLUS

3 live online Q&A-groepssessies waarin ik al je vragen beantwoord

Extra bonusmodule: Speciaal voor jou ♡

 

Je kan nu niet meer inschrijven voor deze formule. Wil je op de hoogte blijven van een volgend inschrijfmoment? Klik hier

Praktisch

Laat je inspireren door de inzichten uit de workshop en creëer meer rust,

meer verbinding en meer geluk

Voor wie?

Deze workshop is speciaal voor jou als je je wil verdiepen in de wereld van je hooggevoelig kind. Als je wil groeien in intuïtief en bewust ouderschap en je graag je opvoeding wil afstemmen op wat bij jou en jouw kind past.

 

De workshop is een combinatie van kennis en actie en gericht op het toepassen van je inzichten. Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Dan ga ik graag samen met jou op pad!

Wat krijg je?

 • De workshop zit boordevol informatie en tips over hooggevoelige kinderen

 • Waardevolle tools om alle inzichten om te zetten in persoonlijke acties

 • Een prachtig verdiepend werkboek en concrete handvaten als houvast

 • 3 modules bestaande uit meerdere videolessen

 • Een jaar lang toegang tot de workshop

 

Hoe werkt het?

 • Je kiest de workshop die bij jou past.

 • Na de betaling kan je de workshop volgen op deze website www.flowmotion-coaching.com door in te loggen op jouw persoonlijk profiel.

 • Heb je gekozen voor de workshop met Q&A-groepssessie, dan ontvang je nog een mail met daarin de link en nodige gegevens om aan de Q&A-sessies te kunnen deelnemen.

 

Hoe volg je deze workshop?

 • Deze workshop kan je volledig op jouw tempo volgen

 • Wanneer het jou past kan je inloggen op jouw persoonlijk profiel via de website

 • Je kan het volgen van de workshop op elk gewenst moment onderbreken en later verder kijken

 • De workshop is te volgen vanaf PC, laptop en smartphone

Meer rust, harmonie en een gelukkig kind

Kinderen tuinieren
 Ik schrijf me in en verdiep me graag 
 in de wereld van mijn hooggevoelig kind 

Wil jij graag meer rust, meer harmonie

in je gezin en een kind dat straalt?

Schrijf je dan hier in

en kies de begeleiding die jij wil.

 

Ik kijk er alvast heel erg naar uit je in de workshop te verwelkomen

en samen met jou op pad te gaan!

Veel gestelde vragen en antwoorden

Wanneer kan ik beginnen?

Onmiddellijk na je online betaling en registratie kan je inloggen op je persoonlijke profiel en meteen aan de slag.

 

Hoelang heb ik toegang tot de workshop?

Een jaar lang kan je via jouw persoonlijk profiel inloggen om de workshop te volgen of herbekijken. Je kan de workshop op elk gewenst moment onderbreken om daarna op een ander moment verder te kijken.

 

Krijg ik begeleiding?

Kies je voor de workshop “Samen op weg” dan kan je je ervaringen delen met andere ouders tijdens de live online Q&A-groepssessies. Je kan ook al je vragen stellen, die ik dan beantwoord tijdens deze drie Q&A-groepssessies.

 

Wanneer je kiest voor “Alleen op weg”, ga je zelfstandig aan de slag, zonder begeleiding. Als je tijdens de workshop merkt dat je een bepaald onderwerp toch graag bespreekt of vragen hebt bij het toepassen van je inzichten in het werkboek, dan help ik je in een individuele coaching graag verder.

 

Hoe verloopt de workshop “Samen op weg”?

Meteen na je online betaling en registratie heb je toegang tot de workshop: de drie modules, het werkboek en de bijhorende tools.

Je ontvangt van mij ook een mailtje met daarin de data voor de online Q&A groepssessies en de mogelijkheid om je daarvoor te registreren. Kan je niet live bij de online Q&A groepssessies aanwezig zijn, dan ontvang je de replay en kan je de opname achteraf rustig bekijken.

Anker 1
bottom of page