top of page
Nathalie Roegiers Flowmotion coaching

Laat het leven komen en de liefde stromen

beweeg mee in je kracht en straal

schrijf je eigen verhaal

Nathalie

Nathalie Roegiers Flowmotion coachig

Hey, ik ben Nathalie

  • gehuwd en trotse moeder van een tienerdochter

  • bezield in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders

  • met een passie voor systemisch werk

  • gedreven door een innerlijke kracht en geleid door mijn intuïtie

  • vanuit een open en oprechte houding met een warm hart

  • geïnteresseerd  in praktische spiritualiteit en persoonlijke groei

  • genieten van mijn gezin, mooie mensen, de natuur, boeken, thee en het leven

 

#puur #warm #hooggevoelig #intuïtief #gedreven #bezield

Mijn levenspad

 

Dat ik een hart voor kinderen heb, was al in mijn jeugd zichtbaar. Ik stond te springen om voor kinderen te mogen zorgen, met hen te spelen,...  Dat ik een richting koos in het begeleiden van kinderen was bijgevolg een vanzelfsprekende keuze.

 

Toen mijn dochter geboren werd, werd ik mij bewust van mijn hooggevoeligheid of HSP zijn. Het was de start van een intense reis naar mezelf. Door het volgen van HSP workshops voor kinderen en volwassenen heb ik geleerd van deze gevoeligheid een kracht te maken en deze in te zetten in mijn begeleiding van (hooggevoelige) kinderen en jongeren. Daarnaast daagde het ouderschap me uit om onderliggende en onbewuste patronen en verbindingen zichtbaar te maken en daarmee aan de slag te gaan. Een felle uitdaging die me dichter bij mezelf en mijn innerlijke kracht bracht en veel rust en energie gaf.

Mijn gedrevenheid en passie om kinderen, jongeren en hun ouders te begeleiden was de drijfveer om mijn eigen coachpraktijk Flowmotion op te starten. Samen met jou, je kind of je gezin op zoek gaan naar wat jullie nodig hebben om jezelf te kunnen zijn en open te bloeien vind ik fantastisch. Ook jou mogen bijstaan in je groei als mama of papa vind ik enorm mooi. Het geeft me veel voldoening iets voor jullie te kunnen betekenen. Ik kijk er dan ook naar uit jou te ontmoeten en leren kennen, en mijn gedrevenheid en passie met jou te delen.

Heb je een vraag, twijfel je ergens over, worstel je met een situatie of heb je nood aan een luisterend oor?

Ik kijk er naar uit jou te inspireren

bottom of page