PRAKTISCH

 

HET COACHTRAJECT

Via telefoon of mail kan je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Let op, ben je jonger dan 18 jaar, dan heb je de toestemming van je ouders nodig. Afhankelijk van de situatie of vraag bespreken we wie op dit kennismakingsgesprek aanwezig zal zijn. We leren elkaar beter kennen en bekijken jouw vraag. Ook worden de mogelijkheden besproken en leg ik mijn manier van werken uit.

Wanneer je beslist om verder te gaan met de coaching, plannen we een eerste coachsessie. Het coachtraject varieert tussen de 1 en 6 sessies, afhankelijk van je vraag of situatie. Door middel van gesprekken, spel, speelse opdrachten, tekenen, opstellingen,… gaan we op ontdekking met als doel jouw situatie te verbeteren.

We evalueren het coachtraject en kijken terug op de ontdek-, leer- en groeimomenten. Dit is het moment waarop je de nieuw geleerde vaardigheden in het dagelijks leven kan inzetten.

PRIJS

Er wordt gewerkt in sessies van een uur. Per kennismakingsgesprek of sessie betaal je 45 euro. De betaling gebeurt cash na elke coaching.

Vanaf 1/01/2020 betaal je 50 euro per kennismakingsgesprek of sessie en kan er ook betaald worden met payconiq.

In deze prijs zit een drankje, het gebruik van materialen en de coaching inbegrepen.

GSM

0486 80 09 61

ADRES

Meistraat 13 - 9940 Sleidinge