OVER MEZELF

 

Welkom! Graag stel ik mezelf aan jou voor. Mijn naam is Nathalie Roegiers en ik ben naast coach ook fiere mama van een tienerdochter.

 

Dat ik een hart voor kinderen heb, was al in mijn jeugd zichtbaar. Ik stond te springen om voor kinderen te mogen zorgen, met hen te spelen,...  Dat ik afstudeerde als kinderverzorgster was bijgevolg een vanzelfsprekende keuze. Meer dan tien jaar genoot ik van het werken met kinderen en jongeren.

Toen mijn dochter geboren werd, werd ik mij bewust van mijn hooggevoeligheid of HSP zijn. Door het volgen van HSP workshops voor kinderen en volwassenen heb ik geleerd van deze gevoeligheid een kracht te maken en deze in te zetten in mijn begeleiding van (hooggevoelige) kinderen en jongeren. Mijn gedrevenheid en passie om kinderen, jongeren en hun ouders nog beter te kunnen begeleiden was de drijfveer om verder te studeren. In 2013 haalde ik mijn diploma Bachelor in de gezinswetenschappen en in 2016 mijn diploma Systeemcoach, familie- en organisatieopsteller. Nog steeds blijf ik me bijscholen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Mede door mijn leidinggevende functie in een buitenschoolse kinderopvang leer ik nog elke dag bij in contact met kinderen, jongeren en hun ouders.

 

Gedreven door deze passie startte ik mijn eigen coachpraktijk Flowmotion op. Samen met het kind of de jongere op zoek gaan naar wat ze nodig hebben om zichzelf te kunnen zijn en open te bloeien vind ik fantastisch. Ook ouders mogen bijstaan in hun groei als mama of papa is enorm mooi. Het gaf en geeft me nog steeds veel voldoening iets voor kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen betekenen.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier voor meer informatie of een afspraak.

GSM

0486 80 09 61

ADRES

Meistraat 13 - 9940 Sleidinge